2011-01-19
 16:17:44

Mitt projekt!

Jag tänkte lägga upp lite bilder från mitt projekt i skolan som nu är klart.
2011-01-17
 07:59:36

Trött

Usch vad trött jag är hela tiden. Nu ska jag snart gå till skolan, men egentligen vill jag bara sova. Jag måste ju gå till skolan också. Idag ska jag göra klart mina fasadritningar, och börja på min modell som måste vara klar senast imorgon så jag har onsdag på mig att gör de sista småsakerna. Sen blir det körkortsteori på vägen till konståkningen, sen är det träning och körkortsteori på vägen hem! Jag hoppas att tågen går som de ska idag!
2011-01-14
 07:28:25

Mycket på gång!

Hej hej! Tyvärr har jag inte så mycket tid över till bloggen just nu. Det är slutspurt på mitt projekt i skolan där vi ska göra en utbyggnad med utställningshall och två nya skolmatsalar. Det ska vara inne på onsdag men tyvärr så tar alla planer och ritningar mycket längre tid än man tänker sig. Därför blir det sent i skolan och när jag kommer hem vill jag bara vila. Sen har jag ju körlektioner, jag måste plugga körkortsteori för fullt och så har jag ju konståkningen. Det blir inte så många lugna stunder. När projektet är klart kanske det blir lite bättre! Då ska jag uppdatera oftare.
2011-01-09
 22:15:00

Inte min bästa dag

Usch den här dagen har gått alldeles för fort, sen har det nog inte varit min bästa dag. Jag vet inte om det är så att jag är van vid att saker och ting alltid går så bra för mig och att jag alltid känner mig så dum när det inte gör det. Ibland undrar jag ju hur jag någonsin ska kunna bli bra på något som jag aldrig tidigare har gjort när det känns som att jag inte kan bli tillräckligt bra på något som jag har hållt på med hur länge som helst. Jaja, dags för nya tag. Imorgon börjar skolan igen och jag försöker se det som att det inte är allt för långt kvar till sommarlovet. Dagen har inte blivit bättre av att jag hade superont i huvudet när jag kom hem och somnade i två timmar, vilket nu gör att jag är superpigg när jag egentligen bara behöver sova för att kunna ta mig upp imorgon!
2011-01-09
 10:19:03

Min sista sovmorgon!

Idag är det sista dagen med sovmorgon, jag vet inte hur jag ska kunna ta mig upp imorgon och gå till skolan..Superjobbigt! Idag har jag ett och annat att fixa också så jag vet inte hur mycket jag kommer hinna uppdatera bloggen. Hoppas ni får en bra dag i alla fall!
2011-01-07
 09:48:29

Ännu en ursäkt!

Ja då kommer ännu en dålig ursäkt för att jag inte har uppdaterat, men jag lovar att jag ska uppdatera lite mer sen, jag ska ut på stan en sväng för jag har ett litet uppdrag som jag kan berätta mer om sen, men när jag kommer hem igen så lovar jag att uppdatera! Visa vad jag har köpt osv. Ha en bra dag så länge!
2011-01-05
 11:41:34

Nytt i påsen

Igår hamnade jag och mamma i Sickla efter min körlektion. Vi var bland annat inne på Vila varifrån jag kom ut med en hel påse med saker. En fin vårjacka, byxor, en stickad tröja och ett skärp. Jag lägger upp bilder här senare idag. Dessutom blev det sushi till lunch, det var ett tag sen. Nu ska jag möta Pernilla, sen kommer jag hem igen! Ha det bra så länge!
2011-01-03
 22:39:10

Nyårslöften

Det känns alltid som att nyårslöften är en del av ett nytt år. Som vanligt har jag "börja träna mer" som ett av mina. Det ska jag väl kunna fixa ändå!
Däremot har jag lovat mig själv, kanske inte som nyårslöfte, men jag SKA ta mitt körkort. Nu är jag snart klar. Det är ju bara att boka uppkörning kvar ungefär. Förhoppningsvis går det väl bra. Sen ska jag verkligen försöka följa mina instinkter. Jag ska åka till Paris, jag måste försöka få in en fot i den industri jag vill jobba i! Nu jäklar, nu kör vi!
2011-01-02
 11:51:57

Jullov på blogg.se

Det verkar som att de har julledigt på blogg.se. Startsidan har förblivit ouppdaterad under hela julen, lite synd då det alltid är kul att hitta nya, intressanta bloggar att läsa. Nu ska det städas, och jag ska installera mitt Wii till den nya tv:n. I år ska jag ju försöka träna lite mer än tidigare hade jag tänkt!
2011-01-01
 17:30:15

Gott Nytt År!

Ja då var det nya året här. Jag hade en mycket trevlig nyårsafton. Hoppas ni andra också hade det kul! Nu ska jag se till så det här året blir ännu grymmare än det senaste!