2011-02-20
 12:51:26

Seg och opepp

Ja jag har ju inte skrivit här på ett tag. Jag är jättedålig på uppdatering. Men jag uppdaterar min andra blogg, docks skriver jag inte så mycket om vad jag har gjort. Är jätte opepp på allt just nu. Jag vill åka härifrån, jag vill ut och resa. Här hemma är det ju bara kallt och jobbigt. Jag kommer i alla fall få åka till Barcelona med klassen i april, så det är ju trevligt i alla fall! Är det någon som har några förslag på vad man kan hitta på för roligt i Stockholm, speciellt när pengarna börjar ta slut? :P
2011-02-09
 07:51:05

Möbelmässa

Idag ska jag nog på möbelmässa med klassen. Vi fick alla inträdesbiljetter av skolan så vi kan gå. Enligt en av våra lärare är detta tydligen arkitekternas motsvarighet till modevärldens Fashion Week! Annars blir det skola som vanligt och sen konståkning. Ni ska få bilder på min mask också!
2011-02-03
 22:28:20

KÖRKORT!

Det var länge sen jag uppdaterade här. Har haft en lång och stressig vecka. Först Fashion Week. Läs mer om det här. Sen hade jag min uppkörning idag så nu har jag KÖRKORT! Jag tror inte riktigt att jag har fattat det än, men det känns bra i alla fall. Nu är jag klar med det i alla fall! Hoppas det är bra med alla er. Imorgon kommer det upp lite bilder på mitt nuvarande projekt, däribland en Gaga inspirerad mask och tändsticksaskmonument!