2010-11-13
 21:45:47

I'm alive!

Ja, jag lever. Vi har överlevt flytten! Nu har vi nästan fått ordning på allt, däremot saknas en del sladdar, typ den till kameran... Så jag ska försöka hitta den så att det kommer upp lite fler bilder här på bloggen. Idag har jag i alla fall köpt en ny matta! Det kommer nog bli en del nytt, som alltid när vi flyttar... Hur det kommer sig, det vet jag inte. Nu ska jag nog ta och läsa en bok, fastän allt är fixat... Man har ju så sällan tid för sånt!
2010-11-07
 09:21:33

Bland flyttkartongerna

Än har vi inte hunnit packa upp. Det är kartonger i hela huset. Min data börjar få slut på batteri och jag vet inte var laddaren är... Så fort jag hittar alla kablar kommer en uppdatering och bilder. Ha det så bra så länge.
2010-11-03
 20:32:21

Bye bye Älvsjö

Idag gick flyttlasset från Älvsjö. Vi har lite småsaker kvar där, men numera bor vi i stan. Härligt. Måste bara få ordning på allt nu! Jag vet att jag har varit dålig på uppdatering men jag har varit lite stressad både med flytten och skolan. Förhoppningsvis får vi ordning på allt här i lägenheten snart så då ska jag uppdatera på riktigt. Med bilder från konståkningen och med bilder från skolan. Ha det bra så länge och håll ut!