2010-12-30
 17:52:58

Året som har passerat

Tänkte göra en liten årsresumé. Blir lite dåligt med bilder första halvåret, men men!

Januari:
I januari var jag nästan klar med mitt projektarbete, jag fotades för Rebeckas webshop och jag och Carro skickade ut våra inbjudningar till vår skiva. Jag var också mycket ritsugen och gjorde en del modeteckningar.

Februari:
I februari fotade jag mycket med Paulina, var på modevisningar på Sthlm Fashion Week och blev kär i Valentino.

Mars:
I mars var det våruppvisning på konståkningen och skivinbjudningarna droppade in. Jag var på tjejmiddag hos Rebecka (som egentligen fyller år i februari) och det blev en och en annan utgång. Studentmössorna kom och jag och mamma bokade resa inför sommaren.

April:
I mars var jag bjuden på middag hos Carro och planeringen inför skivan var i full gång. De första skivorna drog igång och bloggen fyllde ett år. Sen hade ju jag och Carro vår Disneyskiva, och så var det dags för mösspåtagning.

Maj:
I maj kom Sabina och hälsade på, två gånger. Vi var ute och hade riktigt roligt. Och sist men inte minst så tog vi ju studenten i maj!
Juni:
I juni hade vi vår skolavslutning, jag var och hälsade på Sabina som tog studenten och midsommar firades på skansen. Det var månaden då Viktoria och Daniel gifte sig. I slutet av månaden åkte jag och Carro till Göteborg för en välbehövd semester.
Juli:
I juli åkte vi till Spanien och Frankrike och sen hade vi besök från Rumänien.

Augusti:
I Augusti började skolan, Arkitektur på KTH. Jag var på Sthlm Fashion Week igen och det blev en hel del fotografering. Dessutom så sålde vi vår lägenhet i Älvsjö.

September:
Skolan fortsatte, det blev ännu mer fotande och trevligt födelsedagsfirande på Koh Phangan. Det blev en och annan utgång och med skolan bokade vi klassresa till Amsterdam.

Oktober:
I oktober åkte vi till Amsterdam och flyttade in till stan.

November:
I november blev det inte så mycket på bloggen. Det var fullt upp med flytt, men däremellan hann jag fylla 19.

December:
Så blev det december. Luciauppvisning med konståkningen, julshopping, jul och snart nyår.


Helena
PUBLICERAT: 2010-12-31, 11:09:21 | URL: http://helenaengstrom.blogg.se/

Sv: Ja visst är den snygg!?KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: